RASAMEMAKSAMENGETAHUI: I SLALU BERDOA DAPAT B’ KAHWIN DGN U,TAPI I TAK TAHU NAK KAHWIN DGN SAPE...

Thursday, April 11, 2013

I SLALU BERDOA DAPAT B’ KAHWIN DGN U,TAPI I TAK TAHU NAK KAHWIN DGN SAPE...



I nak u baca kiriman I ni(if u suka jgn bagitau yg lain)

U KE?btol? u mesti geleng kepalakan,sebab U tak tahu siapa I..its ok,I nak U baca pelan2 apa yang I kirimkan pada U ni,U free kan?jgn laju2 tau bace.

SO Kehadapan isteriku….nanti

U,I don’t know how to start,by the way I tetap akan tulis ini semua kerana u,I  bukan betting atau dicabar sesiapa u,I tulis ni semua kerana nak u tahu bagaimana i dimata u,I nak u tahu I ni tiada siapa2 selain u.U tau tak?U tak tau takpela.U…u tau tak I selalu berdoa dapat berkahwin dgn u Tapi……………………………….takpelah….but one day,bila kita dah berjumpa,I harap U mampu terima I seadanya sepertimana I akan terima you dan diri U sebenar-benarnya.U tau kenapa I bleh terima u,sebab I tahu yang U ni sweet comel,baik hati,rajin and cantik sangat pulak tu.

U,nanti bila kita dah berjumpa kita slalu contact ea..U ada facebook?twiter?erm,senang lah kita chating2,tweet2 nantikan,kalau u ada skype lagi lah cantik,tiap2 malam kita bleh skype ngk mata u,ngk hidung u,ngk bibir u,comelkan.lagi satu I harap bila I add U kat fesbok dgn twiter U,U tak letak gambar2 yg seksi2 terjojol sana,terjojol sini.Sebab setahu I klu perempuan2 kat fesbok yang I tgkkan mesti nak tunjukkan ke seluruh dunia.Macam lah dia sorang je yang comel.I comel cute pe sume takde pun nak letak gambar p dok tunjuk sana sini,ok je.u tau kan.ngeh..



Bukan apa u,U tau kan kalau dah terjojol sana terjojol sini tak surprise la nantikan,malukan tunjuk sana sini.U pun tahukan?yelah setahu I kan perempuan ni dah macam coklat dengan pembalut,klu coklat jatuh ke lantai orang still ambilkan.Tapi klu dah tak berbalut jatuh ke lantai org buat dono je U.Ada lagi tu setengah orang dah jatuh dia pijak lagi.Tapi I tau U tak macam tu kan sebab U pun tak nak kene pijak kan?

ISTERIKU,nanti

U,I tak tahu pasal masa depan i.I tak tahu berapa banyak duit yang I akan ada bila bersama U nanti.So,senang citer,I mungkin tak dapat nak kasi U rumah 10 tingkat bagai sume,and mungkin juga tak dapat nak beri U bergunung atau beratus intan berlian.I harap U tak kisah dengan diri I yang seadanya nanti.I nak u dapat bersama I susah senang nanti KETAWA BERSAMA,MENANGIS BERSAMA kan.Sweet sgt.Tapi U kalau setakat kasi U anak 30,40 orang tu I okey Je U.Setakat 2 tahun tu 3 org anak i ok je u.

Bila kita dah kawin ada rumah nanti U,I tak kesah kalau U nak kerja.I ok je,tapi lagi bagus la kan U,U dudok je rumah jaga I,u tak penat nanti kan.sebab plan kita seterusnya nanti malam ke siang ke kita tak tahukan,tu yang I tak nak u penat2.I bukan minta u layan I bagai raja pe sume,apa salahnye bila I balik kerja,u boleh tanggalkan stoking I,urut bahu I sedia pe semua yang patut.Tapi,u mesti bagitahu I kalau U penat nak buat kerja pe sume.I tak kesah klu u terus terang,apa salahnya.Nanti I bleh ikhtiarkan untuk U,contoh I tambah kawin lagi satu,U tak la penat terkejar-kejar pe semua,lagi bagus I tambah lagi,ringan beban u dalam rumah nantikan.betol tak?SEE….I suami yang perihatin kan..i tak zalim..

U…u tau tak I bukan minta u lemah lembut pe sume,dengar kata I street bagai sume.Kalau u keras bagai macam boy apa salahnye,agreasif pe sume I tetap terima U,apa salahnyekan.nanti boleh la I ajak bergaduh.Bagi I kan u,kalau diikutkan,tak suka I lemah lembut sgt,tak kecoh la rumah kita,sekali skala bising meriah bagai sume kan best.kan,kan,….Ala…kalau kita bergaduh pun,bila malam Nampak katil tiap malam jumaat kita dah baikkan,pulak bagi kita setiap malam sama je bagai malam jumaat kan.

WAHAI ISTERIKU nanti

U…I tau u bila kahwin dengan I nanti u dah siap sedia sume.yelah memasak pe bagai persiapan untuk suami nanti,I tau u bolehkan.Tak salah salah U kalau u tak sempat nak belajar memasak pe sume tu,tak salah tu sume.I pun tak cakap sume tu salah.U sendiri kan dah tahu I ni perihatin kan tak zalim pe sume,I bleh kahwin tambah 2,3 org lagi,u boleh belajar memasak nantikan,senangkan.So bila ada tu kita gunakan sebaik mungkin,yg tak da kita cari.btol tak,tidak la membebankan sgt pada U,boleh bahagi2kan kerja nanti..Sweet kan i..



U BILA kita DAH bersua nanti,I harap U pandai jaga diri sebelum U jumpa I.I tak kesah u ada couple,tapi kalau boleh jgn la ada couple byk2,tak pernah couple lagi bagus U.tapi u mesti ingatkan jgn buat bukan-bukan bila bercouple kuar berdua-duaan ni sume.U sendiri tahu,lelaki ni bukan boleh percaya nak-nak boyfriend u tu,mengada-ngada nanti bila dah berdua…

U…..i rasa sampai disini saja lah I mampu ukirkan kiriman ini untuk u,akhir kata bila kita dah berkahwin nanti segala sweet bila kita bersama.U dah tahu kan I ni sweet sgt,so berbalik pada kiriman I diatas tadi.. ..(if u suka jgn bagitau yg lain)u cepat2 la cari I,I tak nak u jadi isteri ke 2 I,u pun tahukan u taknak jadi yang ke2..

SALAM SAYANG DARI BAKAL SUAMI U…EEEMMMUUUAAAHHHH!





Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...