RASAMEMAKSAMENGETAHUI: TABIAT baru bila pukul 7 malam....

Monday, January 21, 2013

TABIAT baru bila pukul 7 malam....

Tabiat baru aku pukul 7 baru2 ni....ha,x kesah la korang nak cakap apa,tapi yang ngk mesti kata best giler
sampai lagu dan video aku download...hehehehhehe..



Lirik Lagu OST Setia Hujung Nyawa Akasia TV3-Maafkan Aku(Last Minute)

Dan apa
Yang kau mau kan dari ku
Telah lamaku kata
Yangg ku cinta sepenuh hatiku


Sampai bila
Harus aku menunggu cinta mu
Dan pabila ku sedari
Kaulah yang pertama kucintai


Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yang dapat menemanimu


Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata
I said i love youu..

Dan apa
Yang kau mau kan dari ku
Telah lamaku kata
Yang ku cinta sepenuh hatiku

Sampai bila
Harus aku menunggu cinta mu
Dan pabila ku sedari
Kaulah yang pertama kucintai

Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yang dapat menemanimu
Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata
I said i love youu..
Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yang dapat menemanimu

Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata
Oh i love youu..
Oh Maafkan aku..

firstly ngk citer ni penghujungnye aku ngk ada buku warna pink...pom2.....rupanya novel hasil dari FATIN NABILA yg ditunjukkan tu dah lama aku penah bace....bestni dalam hati bersuara,,...makin la seronok nak ngk dalam berdrama tersebut.....sakit hatinya tu la berepisod kan....nak tak nak kene la SETIA menantikan episod2nya sampai ke PENGHUJUNGnya.....

Cak!!!!!





hehehehhehe,aku rase kat kedai mesti ramai cari novel ni kan.....aku rasa ni la hasil cetakan 2011 dari penulis tersebut FATIN NABILA click la sini,nanti jumpala biarla bulan bicara sendiri..hehehehhehe
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...