RASAMEMAKSAMENGETAHUI

Sunday, September 16, 2012

Wah,lamanya aku tak buka web liku ni....byk dah berubah,dan perlu diupdate.jauh date lastly post dengan harini..its ok,walau mcm mana pun aku tetap tak lupa korang yg suka menyelinap kat sini..
salam saudara saudari cikebom2,hari ni sempat lak aku nak membebel kat sini...coz tak sadar dari tido hari ni...so miss 1 day keje arini...rugi tu...anyway..lama rasanya aku menyepikan?erm,masalah tiap2 insan kita tak tau...so apa yang ada dihadapan tetap diteruskan....erm,apa nak buat nak cari keindahan,kebahagian bukan senang takkan la duduk kat kerusi,meniarap,menaip mcm ni bleh dapatkan...tapi jenis aku yg dah serik terus menerus dalam kecudangan soal benda semua ni dah cool releks... ni mungkin tidak seperti dulu...ok lah..aku amik time tak byk ni,only last paper,hehhee..nak rehat2 jalan2 sikit alang2 dah tercuti ni.. hidup ini penuh dengan pengorbanan, tiap pengorbanan perlukan keikhlasan keikhlasan perlukan ketabahan.......
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...