RASAMEMAKSAMENGETAHUI: ~KENTUT~

Friday, July 1, 2011

~KENTUT~

~Dalam seminggu nie,proot,proot punggung aku nie,bau dah la semerbak kasturi.....sampaikan kengkawan aku letak rangking diantara kengkawan yang lain.So disebabkan aku niey gemar kentan kentut,tak mengira tempat,aku terpikir nak mencari ciri2 seorang kuat kentut....kata orang dengan kentut je bleh mengenali seseorang itu....so kawan2 ku meh terjah post aku nie nengok la kawan mu niey yang kuat kentut..ngee.....


PROTTTTTTTTTTTTT~

1 Orang TIDAK JUJUR Orang yang kalau kentut lalu menyalahkan orang lain.

2 Orang BANGANG Orang yang menahan kentutnya sampai berjam-jam.

3 Orang BERWAWASAN LUAS Orang yang tahu bila harus kentut.

4 Orang SENGSARA Orang yang ingin kentut tapi tidak boleh kentut.

5 Orang MISTERI Orang yang kalau kentut, orang lain tidak ada yang tahu.

                                             
6 Orang yang PERCAYA DIRI SENDIRI Orang yang selalu mengira kalau kentutnya bau harum.

7 Orang SADIS Orang yang kalau kentut di ranjang terus dikibaskan baunya ke ranjang orang lain.

8 Orang PEMALU Orang yang kalau kentut tidak bunyi tapi lalu merasa malu sendiri.


9 Orang yang STRATEGIK Orang yang menyembunyikan kentutnya dengan tertawa terbahak-bahak biar orang lain tidak dengar.

10 Orang @#$% Orang yang kalau habis kentut menghirup nafas untuk mengganti kentutnya yang keluar.

11 Orang PELIK Orang yang kalau kentut di keluarkan sikit- sikit, sampai bunyi "tit-tit-tit".

12 Orang SOMBONG Orang yang sering mencium kentutnya sendiri.

13 Orang RAMAH Orang yang senang mencium kentut orang lain.

14 Orang yang tidak senang BERGAUL Orang yang kalau kentut, sembunyi.


15 Orang AKUATIK Orang kalau kentut di dalam air sampai bunyi blekuthuk-blekuthuk".

16 Orang ATLETIK Orang kalau kentut sambil mengeluarkan tenaga dalam.

17 Orang JUJUR Orang yang mengaku kalau habis kentut.

18 Orang PINTAR Orang yang boleh menandai bau kentut orang lain.

19 Orang MALANG Orang yang nak kentut tapi terkeluar taik....

20 Orang GUGUP Orang yang tiba-tiba menahan kentutnya bila tiba masa nak kentut.

~so skrg korang bleh la menilai kentut2 korang or your friends....selamat mencuba!!!!!choose no yg ada kat diri korang dalam comment nanti ye....jgn malu ngeeee......
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...