RASAMEMAKSAMENGETAHUI: PATUT KE TAK?

Saturday, June 18, 2011

PATUT KE TAK?


Patut ke tak?aku short story kisah niey yang dah 2 bln lepas berlaku,nak tahu patut ke tak......,(okey,b xkesah nak berkawan,hati2 tau kawan tu,jgn lebih2 tau,yelah b caye kalau syg nak study group dengan kawan2 syg,actually jgn lebih or melayan sgt pada lelaki klu kawannye lelaki..pastikan kawan perempuan pun ada) kisah niey pernah berlaku pada seseorang yang terlalu percayakan teman wanitanye,oleh sebab terlalu percayekan sampai tidak mengambil tahu siapa kawan dia,atau siapa temannye mahupun lelaki atau wanita.akhir sekali tiba2 hubungan makin renggang dan putus.............................................................................. ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
berkawan tu x salah...yg menjadi masalah tu bile melayan...fhm2 la bila da ambk berat sikit mula la trasa di sayang dan mula merasa keserasian tu muncul..pastu dgn bf/gf mula la rase kekurangan dan mula compare dgn si dia yg barudi knali tu dan akhirnya putus hubungan dgn kekasihnya dan menerima dia sebagai kekasih baru....



PAtUT?
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...